• 9.218.822 stemmen

Alternatieve titel: Crabs

Geregisseerd door: Pierce Berolzheimer

Met onder meer: Dylan Riley Snyder, Allie Jennings en Chase Padgett

Plot Crabs!

Philip zit in een rolstoel en heeft een oogje op zijn beste vriendin Maddy. De hel breekt los als het slaperige kuststadje te maken krijgt met gemuteerde krabben. Samen met Maddy's moeder, Philips broer en een uitwisselingsstudent neemt het tweetal het op tegen de agressieve beesten.

logo tmdbimage

avatar van john mcclane 2

john mcclane 2

Dit lijkt me erg grappig!! ben benieuwd !

avatar van joolstein

joolstein

Toffe goofy monsterfilm met een R-rate! Ja krabben is wisselvallig maar ook verdomd leuk. Het soort goedkope pulp dat Roger Corman zou maken in de jaren '80. In de hoofdrol zie je Phil, een tienerjongen in een rolstoel en technische knutselaar, zijn super-schattige vriendin, Maddie, Phil's oudere broer Hunter, de hulpsheriff van Mendocino en Maddie's sexy moeder en biologie-lerares, Annalise. Tja...en waar zullen zij last van krijgen? Ja inderdaad gemuteerde radioactieve krabben! Hoefijzerkrabben, om precies te zijn! Die naar je gezicht springen want als je de vorm van een masker hebt, is dat wat je doet. De film begint met een openingsscène van seks op het strand en ja die is gewoon frontaal in beeld! Ja en als de meeste krabben-effecten praktisch werk zijn ben ik om! In het vroege stadia zijn het weliswaar niet veel meer dan gemotoriseerde schelpen die rondschieten en af ​​​​en toe vreemde geluiden maken. Maar hoe verder we in de film geraken hoe meer ze veranderen. Eerst doen ze je denken aan films als Gremlins en Critters. Hierna worden het effectieve moordmachines die rechtop lopen (acteurs in gedetailleerde pakken). En bijna aan het einde van de film gaat ze compleet over-de-top met een Kaiju-achtige krab. Al was die dan wel in matige CGI! Echter is dat niet eens een probleem! Maar Radu, een Oost-Europese uitwisselingsstudent, is dat wel! Hij is een over-the-top stereotype, die niet alleen niet grappig is, maar ook bloed irritant. Maar als je daar doorheen kijkt, was dit toch een hoop goofy, bloederig plezier voor fans van gigantische monsters!