• 9.218.822 stemmen

Alternatieve titels: #ShakespearesShitstorm / Shakespeare's Shitstorm

Geregisseerd door: Lloyd Kaufman

Met onder meer: Lloyd Kaufman, Kate McGarrigle en Erin Patrick Miller

Plot Shakespeare's Sh*tstorm

De gestoorde wetenschapper Prospero vlucht met zijn blinde dochter Miranda naar Tromaville, om zich daar te verschuilen voor kwaadaardige farmaceutische managers. Hij voorziet walvissen van een enorme lading laxeermiddel. Als de daaropvolgende letterlijke ‘shitstorm’ zijn vijanden naar Tromaville brengt, kan Prospero eindelijk zijn ultieme wraak uitoefenen.

avatar van John Milton

John Milton

Hij leeft nog, ik had geen idee

Tof dat hij nog steeds films maakt joolstein.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Hahahahaha. Beste titel in tijden.

avatar van joolstein

joolstein

John Milton schreef:

Hij leeft nog, ik had geen idee

Tof dat hij nog steeds films maakt joolstein.

Hahaha, ach volgens mij doet de man met zijn 76 jaar nog steeds van alles; uiteraard veel als producent maar ook als acteur. Hm, en ik zie dat zijn laatste film uit 2017 was. Enfin deze film is de eerste in een lange lange tijd die ook weer interessant klink!

avatar van skinny_tie

skinny_tie

Laatste keer dat er nog een film van Kaufman op mijn radar kwam was Poultrygeist en toch wel even schrikken dat dat inmiddels al 15 jaar geleden is. Dit is bijna net zo'n idioot feest, maar Kaufman probeert er nog wel even zijn mening over het 'woke'-debat in te schuiven. Dat iemand die zelfs te oud is om Boomer genoemd te kunnen worden niet iets scherps heeft in te brengen daarover is hem vergeven, maar jammer dat de film dan elke keer tot een grinding halt komt met mislukte grappen rond uitgekauwde clichés. De omloopsnelheid van dit soort grappen is inmiddels zo snel geworden dat ze een week later vaak al over de datum zijn, en dan moet je het echt niet meer in een speelfilm gaan verwerken. Gelukkig nog wel een enkele leuke grap daarover (het snowflake signal) en de gebruikelijke parade aan onzinnige smerigheden.