• 9.218.862 stemmen

Met onder meer: Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader

Releasedatum: 5 september 2019

Plot It Chapter Two

"You'll Float Again"

27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de 'Loser Club' volwassen. Als ze dan uiteindelijk een telefoontje ontvangen van Mike Hanlon, die ze vertelt dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug naar Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown.

Bill Denbrough

Beverly Marsh

Richie Tozier

Ben Hanscom

Eddie Kaspbrak

Stanley Uris

Young Bill Denbrough

Young Eddie Kaspbrak

Even denkend aan het boek hoop ik dat het de scene uit Chinees restaurant is

DMF

Gisteren zijn voor het eerst beelden getoond. Op CinemaCon was te zien hoe Muschietti één van de meest bekende passages uit het boek tot leven heeft gewekt. Blij dat die scène er in ieder geval in zit! Beschrijving hier.

De teaser volgt ongetwijfeld ergens deze maand nog.

avatar van Sarelb2

Sarelb2

Waneer komt die trailer nou?

avatar van Flavio

Flavio

Stem verwijderd.

avatar van Nick Theunis

Nick Theunis

Sarelb2 schreef:

Waneer komt die trailer nou?

Donderdag a.s.

avatar van 3 2 1 cut

3 2 1 cut

Geweldige trailer !

”My father joined the circus !”

DMF

Erg sterke trailer. Leunt, in tegenstelling tot de trailer van deel één, echt op atmosfeer en niet op jumpscares. De scène met mevrouw Kersh was echt creepy. Heel gaaf detail dat ze tijdens haar stilte loenst.

avatar van thunderball

thunderball

Ik vond de scene niet echt beter, of anders, dan de TV versie, daar was dezelfde scene ook heel erg sterk.

avatar van Macmanus

Macmanus

Vind de cast erg sterk. Bill Hader is in Barry geweldig. En ik Mcavoy ook altijd sympathiek en goed.

avatar van John Milton

John Milton

september.... pffff. Dat het zo lang ging duren was ik even vergeten

Rafke Pafke

Zeer cool dat we zo een lange scene in de eerste trailer te zien krijgen. En echt wel een heel leuke scene.

Ik kijk er echt naar uit.

avatar van The Oceanic Six

Stijlvol, spannend en goed geacteerd. Ik kan niet wachten. It: Chapter 1 was ook al bijzonder sterk. Gedurfd om in een trailer gewoon een volledige scène te plaatsen, maar het werkt.

avatar van Shadowed

Shadowed

Leuk trailertje weer. Ik heb er behoorlijk zin in.

avatar van Leland Palmer

Leland Palmer

Vette trailer hoor. Deel 1 was erg leuk, heb hier ook weer zin in!

avatar van bjerik76

bjerik76

zojuist ook een nieuwere trailer gezien, en dat ziet er allemaal heftiger uit als t eerste deel.

Probeer me in te houden om nog meer trailers ervan te bekijken, want dan zijn de verassende schrikmomenten wel minder straks Hoop ook weer op een lekkere lange speelduur.

benieuwd !

avatar van alexspyforever

alexspyforever

John Milton schreef:

september.... pffff. Dat het zo lang ging duren was ik even vergeten

Niet wenen dan kun je hem kijken voor de horror challenge en ik misschien ook hoewel naar de bios gaan voor een remake en ik moet deel 1 nog zien. Dus het zal wellicht volgend jaar worden dat ik de 2 achter elkaar kan kijken.

avatar van Tonypulp

Tonypulp

The Oceanic Six schreef:

Dat doen ze tegenwoordig tot in den treure... Vers in het geheugen liggen de trailers van Anna (2019) en The Equalizer 2 (2018) . Verschrikkelijke trend en de reden dat ik trailers (nog meer) ontwijk. Nog een andere achterlijke 'toevoeging' is een korte teaser voor de echte trailer begint En verrek... The Equalizer 2 doet dat ook! Dubbel kut.

Verder wel een hele gave trailer voor Chapter Two. De eerste was al oneindig veel beter dan het origineel, hier verwacht ik niks anders.

avatar van The Oceanic Six

Wat een heerlijke nieuwe trailer zeg.

Dit gaat leuk worden.

DMF

Heel veel scènes die ik niet kan matchen met het boek, maar zeker Bill in het spiegelhuis smaakt naar meer. En zo te zien gaan ze Chüd/smokehole erin verwerken. Heel erg benieuwd waar dit heen gaat. Hoop wel dat ze zich qua CGI wat inhouden rond Pennywise, maar op basis van de trailer vrees ik daar wel voor.

avatar van Alexander1900

Alexander1900

De acteurs spreken mij niet zo veel aan. Helaas.

avatar van b00ster!

b00ster!

Dit kan wel eens een hele goede chapter 2 worden! #Hyped \0/ is het al 5 september..?

Rafke Pafke

Trailer ziet er inderdaad weer erg goed uit! Wat de cast betreft: vooral Jessica Chastain, James McAvoy en Bill Hader lijken me zéér goed gecast. Eerst nog Dark Crystal: Age Of Resistance op Netflix eind augustus en vervolgens It: Chapter Two. Dat wordt een mooi einde van de zomer!

avatar van bart007bond

bart007bond

Kan haast niet wachten.

Wel volgt het het boek niet zie ik al.

Rafke Pafke

Dat is niet zo eens heel erg. Ik bedoel, ik ben een grote King fan. Maar hij heeft er een handje van weg om de finale van zijn boeken een beetje te verprutsen.