• 9.218.769 stemmen

The Scorpion King: Book of Souls (2018)

Avontuur / Actie | 102 minuten

Genre: Avontuur / Actie

Geregisseerd door: Don Michael Paul

Met onder meer: Zach McGowan, Pearl Thusi en Mayling Ng

Gesproken taal: Engels en Tsjechisch

Plot The Scorpion King: Book of Souls

In het oude Egypte ontdekt de slechte veldheer Nebserek een vervloekt zwaard, dat degene die het hanteert sterker maakt naarmate hij er meer mensen mee vermoordt. Vastbesloten om zijn macht te laten groeien, sluit de Scorpion King de handen ineen met de Nubische prinses Tala, de mysterieuze Amina die een magisch en duister geheim verbergt, en haar beschermende golem, om op zoek te gaan naar het enige wat Nebserek kan verslaan: Het Boek der Zielen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van macrobody

macrobody

Best aardig. Er is een verhaal en een plot. Aardig locaties. Redelijke gevechten en een niet al te zoetsappig begin met de dood van een kind.
Enkidu was een leuke afwisseling. Leuk vermaak voor jong en oud denk ik als je van dit genre houdt en niet al te kritisch bent wat betreft de logica.

avatar van Phantasm

Phantasm

Niet echt goed en niet echt slecht. Leuk om een keer gezien te hebben.

avatar van Grindhouse62

Grindhouse62

• 2065 berichten

Gewoon een routine matig avonturenfilm met voldoende actie om niet te vervelen. De film doet wat hij moet doen en dat is mij vermaken. 3.0

avatar van Komodo Dragon

Komodo Dragon

Aardige actie film

avatar van filmkul

filmkul

• 2089 stemmen

Matig zoveelste deel in de reeks, maar zeker niet slecht. Van het verhaal moet de film het niet hebben en alle logica is ver te zoeken. De uitwerking is voor een B-film niet heel verkeerd. De film ziet er verzorgd uit en de special effects zijn best geslaagd. Verder bevat de film veel actie en wat spanning. Niet van hoogstaand niveau maar wel goed te doen. Het acteerwerk is net aan voldoende. Niet bijzonder maar kan vele malen slechter. 2.5/3.0