• 9.218.769 stemmen

Stalked by My Doctor: Patient's Revenge (2018)

Thriller | 88 minuten

Genre: Thriller

Geregisseerd door: Doug Campbell

Met onder meer: Eric Roberts, Anna Marie Dobbins en Brianna Joy Chomer

• meJane Bekijk via meJane

Plot Stalked by My Doctor: Patient's Revenge

Dr. Albert Beck wordt door de jury niet schuldig bevonden aan de ontvoering en poging tot moord op een voormalig patiënt. Hij neemt een baan aan als leraar op een prestigieuze medische school in Arizona. Beck wordt echter wéér verliefd op een studente. Opnieuw ontwikkelt hij een ongezonde obsessie voor het meisje.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Dr. Albert Beck / Laid Back Beck

Adrienne Green

Dean Sanchez

Detective Young

Detective Sandler

avatar van Lui

Lui (crew films)

Alweer het derde deel in de foute Stalked by My Doctor-reeks.

avatar van princesspeach

princesspeach

Bij deze film moet je maar niet elke keer denken hoe kan dit hoe kan dit. Want het is totaal niet logisch ?. De dans scène mocht echt weg. Te lachwekkend. Maar ik heb wel gelachen.

avatar van Tiany

Tiany

Omdat er helemaal niks te beleven is op tv hebben we maar naar deze film gekeken. De eerste “Stalked by My Doctor” van 2015, was best te doen. Maar deze, uit 2018, was zeer flauw en soms bizar. Zeer saaie voorspelbare film, dom dat ze er meerdere van hebben gemaakt.

avatar van Noodless

Noodless

Tja, blijkbaar een vervolg op de allereerste Stalked by my Doctor die ik nog niet gezien heb. Niet dat dit nodig is, want je kunt gemakkelijk volgen. Wat je niet kan volgen is de logica van het verhaal en het verloop ervan. Gelukkig weet de cast het absurde script nog wel te brengen. Roberts is leuk, idem voor de twee leuke jonge dames Anna Marie Dobbins en Brianna Joy Chomer. De laatste is diegene die de wraak wil nemen op Roberts ( zie eerste film ). Helaas wil het verrassend element in de film niet werken door een paar onnodige tips die de clou verraden ( b.v. de foto op het nachtkastje waar Anna Marie helemaal niet moeilijk over doet, Anna Marie die zich wel heel gemakkelijk laat verleiden door een oudere man, ... ) . De uiteindelijke opzet is totaal ongeloofwaardig en raar. De dansscène vond ik dan wel grappig en deed me denken aan La La Land. 4/10