• 9.218.862 stemmen

Gesproken taal: Engels, Italiaans, Latijn en Spaans

Releasedatum: 14 november 2019

• Netflix Bekijk via Netflix

Plot The Irishman

"His story changed history"

'The Irishman' volgt het waargebeurde verhaal van Frank Sheeran (Robert De Niro). Frank is een veteraan van de Tweede Wereldoorlog die uitgroeit tot een gerenommeerde huurmoordenaar. Hij zou volgens geruchten een rol hebben gespeeld in de verdwijning van vakbondsleider Jimmy Hoffa (Al Pacino).

Frank Sheeran

Older Peggy Sheeran

Carrie Bufalino

avatar van Malick

Malick

Kan het bijna niet geloven. Maar mocht het echt gaan gebeuren dan is het wel het filmnieuws van het jaar.

Vdk_Movie

Word hopelijk een bazen film ala Goodfellas. Eindelijk weer een film van mijn favoriete genre!

In Film > Nieuws > Opnames 'The Irishman'' officieel in 2016:

Belooft Scorsese ons nu een maffiafilm die Godfather en Scarface overtreft? - HP/De Tijd - hpdetijd.nl

Na lang wachten en uitstellen is het nu zeker; Goodfellas, The Godfather en Scarface krijgen er een concurrent bij met de nieuwe maffia film van Martin Scorsese: ''I Heard You Paint Houses' oftewel (The Irishman). Met onder andere Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci in de hoofdrol moet dit wel een goede film worden dus!

Malick schreef:

Het zou een enorme opsteker zijn voor de film industrie!

avatar van doncorleone

doncorleone

Het schijnt dat Netflix voor 120 miljoen de rechten heeft gekocht van The Irishman. Slechte zaak vind ik persoonlijk, dat zo'n grote regisseur zaken gaat doen met het verschrikkelijke Netflix, maar het positieve is dan weer dat het eindelijk lijkt te gaan gebeuren met deze film na bijna 10 jaar geruchten.

avatar van de grunt

de grunt

Premiere op Netflix !?

Pacino verdient beter

Vdk_Movie

Eerste foto's Scorsese, De Niro en Pesci op een filmset sinds Casino (1995) voor The Irishman.

Check Out Photos of the 'Goodfellas' Cast as They Reunite on the Set of Martin Scorsese's 'The Irishman' - Maxim

de grunt schreef:

Premiere op Netflix !?

Pacino verdient beter

Het had mooi geweest als de film in de bios kwam, zulke filmsterren verdienen beter. Neemt niet weg dat ik zeer uitkijk naar de release op Netflix!

Anna Paquin in Netflix-film The Irishman - RTL Nieuws

Anna Paquin wordt toegevoegd aan de cast van de film The Irishman die regisseur Martin Scorsese maakt voor Netflix. Dit meldt Deadline. De Oscar-winnares speelt de dochter van het hoofdpersonage Frank 'The Irisman' Sheeran. Deze huurmoordenaar wordt gespeeld door Robert de Niro.

The Irishman komt in 2019 eerst in de bioscopen in de VS uit, om zo mee te dingen naar een Oscar.

avatar van ghostman

ghostman

Wat een cast !!!

avatar van mrwhite

mrwhite

doncorleone schreef:

Dat het met Netflix is komt omdat hollywood er niet in gelooft ze denken dat de film zijn geld niet zal opbrengen dus kon Scorsese uiteindelijk niet anders. Wel belachelijk dat Netflix nog zo'n bedrag heeft mogen leggen voor een film die ze zelf niet willen maken.

avatar van RedorDead

RedorDead

Grote kans dat deze film alsnog een cinema release krijgt ivm eventuele oscar nominaties.

avatar van de grunt

de grunt

Fucking vet!

Jaartal staat op IMDb op 2018, wellicht festivalrelease, maar Netflix release is gepland voor 2019.

avatar van baspls

baspls

Hehe eindelijk wat concreter. Kan niet wachten totdat deze uit is.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

Aan de cast te zien belooft dit wel een goeie film te worden. Ik hoop natuurlijk dat het net zo goed word als Goodfellas.

Haalt Martin Scorsese-gangsterprent The Irishman dan toch de zalen? - Vertigo - vertigoweb.be

Ondertussen raakte bekend dat het kostenplaatje – dat met 125 miljoen dollar al niet min was – ondertussen al boven de 140 miljoen dollar is gestegen. Alles heeft te maken met de ingrijpende digitale effecten om hoofdacteurs Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci en Harvey Keitel jonger te maken in een aanzienlijk deel van de film.

avatar van Confusie

Confusie

Zie persoonlijk niet echt in wat voor reden dit geeft tot enthousiasme.

Is er ook maar iets aan deze film wat we niet al tientallen keren eerder hebben gezien.

En zo’n Frank Sheeran verdient waarschijnlijk nog minder een podium dan zijn onooglijke kleine neefje, Ed.

avatar van Iron Maiden

Iron Maiden

Confusie schreef:

Zie persoonlijk niet echt in wat voor reden dit geeft tot enthousiasme.

Jammer dat je dit niet inziet. Waarschijnlijk wel eerder, maar hopelijk niet beter

avatar van moviemike

moviemike

mcdaktari schreef:

En waarom belooft dit een goede film te worden? Dankzij het fantastische Netflix? ?

Deze cast is over datum en heeft zich de laatste vijftien jaar bezig gehouden met te spelen in ofwel romantische komedies, ofwel middelmatige drama's. Ondertussen hebben zowel De Niro als Pacino hun unieke duospel verkloot door een flikkenduo te spelen in een flutfilm, de laatste samenwerking tussen De Niro en Scorsese was 'shark tale' (zegt hopelijk ook genoeg). Moet de boel rechtgetrokken worden door Pesci en Keitel, die al twintig jaar op pensioen lijken te zíjn. Of misschien door Anna Paquin, die in al even lang vervlogen tijden als kind een oscar heeft gewonnen.

Waar zit DiCaprio eigenlijk als Scorsese hem echt nodig heeft?

Uiteraard hoop ook ik dat dit de nieuwe 'Goodfellas' zal worden, momenteel verwacht ik niet veel meer dan de zoveelste nostalgische teleurstelling.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

We zullen zien, maar in een misdaadfilm is deze cast toch wel verplicht om het niveau van de oudere films te halen. Ongeacht in wat voor zwakke komedies ze dan ook gespeeld mogen hebben de laatste jaren, toch heb ik er wel vertrouwen in dat het niet slecht zal zijn.

avatar van Nicolage Rico

Nicolage Rico

• 20194 berichten

Lijkt een 'ouderwetse' Scorsese te worden - met De Niro, Pacino en Pesci in het team.

Kanniewachten.

avatar van misterfool

misterfool

Geweldige cast(Naast de welbekende namen is ook Jesse Plemons een klasbak) hoewel ik niet alles van Scorsese tof vindt, ziet dit er interessant uit.