• 9.218.862 stemmen

Geregisseerd door: Ari Aster

Met onder meer: Toni Collette, Alex Wolff en Gabriel Byrne

Releasedatum: 14 juni 2018

Plot Hereditary

"Every family tree hides a secret."

De teruggetrokken grootmoeder van de familie Graham is dan wel overleden, maar zij werpt nog steeds een schaduw op het gezin. Voornamelijk haar kleindochter, de tiener Charlie, met wie ze altijd al een ongewone fascinatie had, lijdt eronder. Aan het vredige bestaan van de Grahams wordt abrupt een einde gemaakt wanneer een verschrikking hun thuis overneemt. Hierdoor wordt Annie, de moeder binnen het gezin, gedwongen om duistere paden te betreden, zodat ze kunnen ontsnappen aan het ongelukkige lot dat hen allen te wachten staat.

avatar van DiDa

DiDa

De recensies van het SXSW Festival zijn ook allemaal positief. Ik ben zeer beniewd naar deze!

avatar van tattoobob

tattoobob

DiDa schreef:

Ik hoopte er al op....dit moet een knaller worden.

avatar van Patsknal

Patsknal

Ben benieuwd!! Ik hoop zo dat deze film in de bios komt. Hoor en lees alleen maar goeie verhalen over deze film

avatar van m1chel

m1chel

• 1948 berichten

Ben wel benieuwd naar deze titel, maar als ze al gaan adverteren met engste horrorfilm sinds The Exorcist (die ik overigens niet eens eng vond), kan het alleen maar tegenvallen allemaal. Maar we zullen zien.

Releasedatum!!! Yes

avatar van Dripe

Dripe

Publiciteit rondom horror is normaal gesproken hyperbolisch positief en achteraf valt het dan bijna altijd tegen, maar ik moet zeggen dat ik hier toch wel naar uitkijk. Ziet er erg rooskleurig uit tot nu toe.

avatar van TZ1984

TZ1984

Kanniewachten!!

John Milton

Children flee cinema after seeing trailer for 'year's scariest film' | Film | The Guardian

Ik ben duidelijk geen vader, getuige mijn reactie bij het lezen van dit bericht

Nou moet ik zeggen dat ik zelf ook 'slachtoffer' ben van zulks, aangezien mijn ouders een keer dachten dat ze veilig even de kamer uit konden lopen aangezien kleine John Milton lief op de bank tv zat te kijken. Tot plotsklaps De Hulk begon en Bruce Banner direct uit zijn kleren barstte onder luid geschreeuw.

Dat was nog eens janken.

avatar van SmackItUp

SmackItUp

Die trailer

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Hopelijk weer net zo'n sterke verassing als Sinister destijds.

Dan wordt het weer smullen.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Ik heb me weer gek laten maken door de hype. Jammer. Goede film, dat wel. Recensie volgt snel.

avatar van Basto

Basto

dutchtuga schreef:

Basto schreef:

Gaat vast niet zo goed zijn als Ghostland

Ik moet die nog zien (ik zag Zwolle's praise) maar kan me dat niet voorstellen aan de hand van de trailer, dat die beter zou zijn.

Maar: er is maar één manier om erachter te komen

avatar van Basto

Basto

John Milton schreef:

Maar: er is maar één manier om erachter te komen

Had de trailer gelukkig niet gezien. Geen idee wat voor verwachtingen die schept. Maar ga er blanco in en je hebt echt iets moois voor de boeg (als je van horror houdt).

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Basto schreef:

Gaat vast niet zo goed zijn als Ghostland

Ghostland heb ik een krappe 3,5 gegeven. Deze verdient zeker een dikke.

avatar van Solis

Solis

Ik ga ‘m vrijdag zien! Ben erg benieuwd!

avatar van n00r

n00r

Ik vond Ghostland ook echt heel sterk verwacht hier niet heel veel van.

Ik vond Ghostland ook sterk en verwacht hier nog meer van

Wat tempert jouw verwachting, n00r?

avatar van cor1946

cor1946

Hoe kan je een ster of cijfer geven als je de film nog moet zien.

avatar van n00r

n00r

John Milton schreef:

Ik vond Ghostland ook sterk en verwacht hier nog meer van

Wat tempert jouw verwachting, n00r?

Vind de trailer niet heel spannend. Dat is natuurlijk maar een klein dingetje maar daar baseer ik het wel op.

cor1946 schreef:

Hoe kan je een ster of cijfer geven als je de film nog moet zien.

Wie doet dat dan? Van die 5 stemmen tot nog toe weet ik van de meesten dat ze naar persvoorstellingen gaan (of zelf filmmaker zijn).

The films that influenced HEREDITARY | TIFF 2018 - YouTube

"Director Ari Aster discusses the films that influenced HEREDITARY"

avatar van huiguh

huiguh

Lekkere mysterieuze opbouw, maar richting het eind wordt het een komedie. Zware teleurstelling.

Zwolle84

Intrigerend filmpje. Vooral tegen het einde werd het goed, maar zo goed als de marketingmachine wil doen geloven is hij nou ook weer niet. Daarvoor voelde het net iets te gemaakt aan.

Toch wil ik hem nog wel eens thuis zien. De zaal in Zwolle was helaas weer gevuld met mensen met het IQ van een pinda.

avatar van YouDrunkGoHome

YouDrunkGoHome

Zwolle84 schreef:

Bij Pathe Arena ook, niemand hield z’n mond. Prima als je de film niet goed vind, maar heb op z’n minst respect voor de mensen die wel geboeid zitten te kijken (al was ik volgens mij de enige).

YouDrunkGoHome schreef:

Bij Pathe Arena ook, niemand hield z’n mond. Prima als je een film niet goed vind, maar heb op z’n minst respect voor de mensen die wel graag willen opletten (al was ik volgens mij de enige).

Hier allemaal mensen die hun eigen domheid probeerden weg te lachen.

avatar van YouDrunkGoHome

YouDrunkGoHome

Zwolle84 schreef:

Hier allemaal mensen die hun eigen domheid probeerden weg te lachen.

En de zenuwen!

John Milton

F*ck, wat ben ik blij dat ik daar niet bij was.

Had je (jullie) niet beter iets later in de week en niet zo laat op de avond kunnen gaan dan?

Dit is wel rampuurtje wat publiek betreft in het multiplex

Zwolle84

Enige voorstelling deze week.