• 9.218.862 stemmen

Avengers: Infinity War (2018)

Actie / Fantasy | 149 minuten

Genre: Actie / Fantasy

Geregisseerd door: Anthony Russo en Joe Russo

Met onder meer: Robert Downey Jr., Chris Evans en Chris Hemsworth

IMDb beoordeling: 8,4 (1.281.512)

Releasedatum: 25 april 2018

Plot Avengers: Infinity War

"An entire universe. Once and for all."

Vier jaar na de gebeurtenissen uit 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' slaan Peter Quill en consorten de handen in elkaar om samen met de Avengers een nieuw gevaar tegen te gaan. Een gevaar in de gedaante van de gestoorde titaan Thanos die alle zes Infinity Stones, artefacten met onvoorstelbare krachten, wil verzamelen voor een gauntlet. Deze zullen hem toestaan overal zijn wil op te leggen. Het lot van de aarde en van het bestaan zelf is nog nooit zo onzeker geweest.

Tony Stark / Iron Man

Thor Odinson

Bruce Banner / Hulk

Steve Rogers / Captain America

Natasha Romanoff / Black Widow

Stephen Strange / Doctor Strange

Peter Parker / Spider-Man

T'Challa / Black Panther

James 'Rhodey' Rhodes / War Machine

avatar van Metalfist

Metalfist

Thanos ziet er niet uit, hopelijk houdt hij zijn helm op tijdens de film. Voor de rest ziet dit er wel erg tof uit!

avatar van JacoBaco

JacoBaco

Thanos ziet er inderdaad net zo beroerd uit als Steppenwolf uit Justice League. 100% CGI. Ik snap dit niet. Recent nog Thor: Ragnarok zitten kijken en daarin ziet de Hulk er wat mij betreft perfect uit. Ze kunnen het wel, dus waarom doen ze het dan niet gewoon altijd?

Volgens mij ziet de Hulk er in de eerste Avengers zelfs nog minder CGI uit dan Thanos in 2018.

avatar van IH88

IH88

Ligt het aan mij of heeft Scarlett wel hele lichte wenkbrauwen? Zeker in vergelijking met haar vorige Black Widow films. Maar he, Cap/Evans heeft een baard, dus alles kan .

avatar van JacoBaco

JacoBaco

En ze heeft geen rood haar meer?

JacoBaco schreef:

En ze heeft geen rood haar meer?

Nee, grijs. Ze wordt ook een dagje ouder?.

avatar van legian

legian

Die laatste foto, is dat Chris Pratt? Hij ziet er zo vreemd uit daar.

Bij Star Wars de trailer in de bios gezien en dat bewijst trouwens dat het geluid een enorme invloed heeft op de ervaring. Hoewel ik nog steeds twijfel of deze een bioscoopbezoek rechtvaardigt.

avatar van kleintje 2

kleintje 2

Als deze trailer trouwens nog maar de Teaser is, zou er dan nog een official Trailer komen, en zal die nog groter zijn dan deze?

CorvisChristi

Nu al een stem uitgedeeld?

avatar van The Oceanic Six

'Black Panther' schrijver wil een minder respectloze Tony Stark | Filmtotaal filmnieuws

Kunnen we dit soort bloedirritante figuren (en dan doel ik dus niet op Tony Stark) niet gewoon negeren en zeggen dat ze gewoon idioten zijn?

avatar van mjk87

mjk87 (moderator films)

The Oceanic Six schreef:

Nog even en Ku Klux Klan-leden in films moeten uit gekleurde cast komen, is Hitler een Jood en zijn katholieke priesters alleen maar vrouwen, want ideaalbeeld enzo.

Zo'n flapdrol moet maar lekker Superman kijken. Hypercorrect, maar ook oersaai.

CorvisChristi

Nieuwe trailer en een nieuwe filmposter. Vette shit! We zullen zien.

Ligt het aan mij, of wordt Spiderman wel héél erg naar voren gebracht in de trailers...? Van Iron Man had ik niets anders verwacht, gezien elke Marvel-film waar Iron Man in zit (nog los van de Iron Man-films) praktisch continue rond Tony Stark draait...

Misschien dat daar eindelijk een eind aan komt, als Thanos de vloer met hem veegt !

avatar van Arri

Arri

Trailer: erg meh.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

15 Marvel Characters You Definitely Won't See In Avengers: Infinity War - screenrant.com

Spijtig van deze personages die er niet in verschijnen en zeker deadpool maar hij heeftwel zijn eigen film deadpool 2 dus??

avatar van IcU

IcU

HorrorFan007 schreef:

Deadpool heeft niets met dit MCU te maken.

avatar van kleintje 2

kleintje 2

Nog maar een week wachten en dan is het zo ver. Gelukkig heb ik al kaarten kunnen bemachtigen, dus mijn plaats in de zaal is al verzekerd.

avatar van HorrorFan007

HorrorFan007

IcU schreef:

Deadpool heeft niets met dit MCU te maken.

Dus wel X-man hoort bij de MCU universe

avatar van horizons

horizons

MCU = Marvel Cinematic Universe. Is dus apart van comics. En X-Men zitten dus niet bij mcu omdat de filmrechten op die personages bij andere studio liggen.

horizons schreef:

M.u.v. van Scarlet Witch en Quicksilver: https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://amp.businessinsider.com/why-quicksilver-is-in-x-men-and-avengers-2015-4&ved=2ahUKEwi28KPxn8LaAhVHa1AKHVqZCagQFjAhegQIAxAB&usg=AOvVaw2gS9KYSjQIjbjj7Jdk4u1n&ampcf=1

avatar van IcU

IcU

HorrorFan007 schreef:

Dus wel X-man hoort bij de MCU universe

Nope. Check hier een volledig overzicht.

Al deze films zijn canon binnen de MCU. Wellicht in de toekomst dat X-Men de MCU betreed (ik verwacht dmv een reboot). Maar daar zit een hele Disney / Fox deal die nog goed gekeurd moet worden door de Amerikaanse overheid tussen. Veel gezever, dus voor nu: Alles mbt X-men valt buiten de MCU.

frans123

Alleen de hoes al...........Lijkt mij twee uur bagger.....

avatar van Rvdz

Rvdz

frans123 schreef:

Alleen de hoes al...........Lijkt mij twee uur bagger.....

Twee-en-een-half-uur zelfs. Moet je nagaan.

Rvdz schreef:

Twee-en-een-half-uur zelfs. Moet je nagaan.

Hahhahaha mooi Rvdz....dus nog erger...lol man.

CorvisChristi schreef:

Nu al een stem uitgedeeld?

waar zie jij die stem dan???

avatar van horizons

horizons

Op 28 januari stond die er. Toen is die weggehaald.

CorvisChristi

Ja. Ik had inderdaad al het idee dat de stem was weggehaald.