• 9.218.822 stemmen

Boo 2! A Madea Halloween (2017)

Komedie | 101 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Tyler Perry's Boo 2! A Madea Halloween

Geregisseerd door: Tyler Perry

Met onder meer: Tyler Perry, Brock O'Hurn en Lexy Panterra

Plot Boo 2! A Madea Halloween

"Peek-A-Boo."

Madea, tante Bam, Vivian en Hattie Mae begeven zich naar een camping. Wanneer zij daar geconfronteerd worden met monsters, kwaadaardige aardmannetjes en de boeman, begint er voor hen een gevecht om te overleven. Joe en Brian, die ook op de camping aanwezig zijn, komen eveneens in de problemen...

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Noodless

Noodless

Waar ik de voorganger verrassend kon smaken, werd dit een serieuze tegenvaller. Veel van hetzelfde weer, maar het werkte niet meer. Vooral het idee over de party bij een camping waar een killer zou rond dwalen kwam niet echt uit de verf. Blijkt gewoon een herhaling te zijn qua opzet. Ook qua humor vond ik het beduidend minder waarbij de dialogen weinig impact nog hadden om je toch nog een amusante beleving te bezorgen. 4/10

avatar van Shadowed

Shadowed

Pff.

Toch wel echt een belachelijke vervolgfilm van Perry weer. Ik hoopte een beetje op wat meer horror, maar het is eigenlijk gewoon weer precies hetzelfde. De twist die je hoopt te vermijden is hier weer terug. En dat is zeker niet positief.

De rare fratsen van de oudjes zijn nog wel om aan te zien, maar gaat na een dik half uur weer een beetje vervelen. Je wacht eigenlijk tot er eindelijk wat leuks gebeurd, maar dat komt eigenlijk vrijwel niet. Dan komt de film af en toe met wat horror uit de hoek, is het weer heel goedkoop.

Acteren is wel ok, omdat iedereen duidelijk wel plezier in zijn rol heeft. Ik vind het daarom ook niet gek als er ook nog een Boo! 3 gaat komen. Iedereen lijkt er weer klaar voor te zijn. Mag ik dan hopen dat Perry eens wat anders gaat doen.

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Het eerste deel was al matig, maar wel wat goede grappen. Hier na 40 minuten gestopt met de film. Kon er gewoon niet om lachen. Jammer...