• 9.218.822 stemmen

Geregisseerd door: Tony Leondis

Met onder meer: T.J. Miller, James Corden en Anna Faris

Releasedatum: 9 augustus 2017

Plot The Emoji Movie

"An adventure beyond words."

Verstopt in de berichtenapp ligt Textopolis, een bruisende stad waar alle emojis wonen, in de hoop te worden geselecteerd door de gebruiker van de telefoon. In deze wereld heeft elke emoji slechts één gelaatsuitdrukking. Met uitzondering van Gene, een uitbundige emoji die zonder filter werd geboren en meerdere uitdrukkingen heeft. Gene is vastbesloten om "normaal" te worden net als de andere emojis. Hiervoor roept hij de hulp in van zijn handige beste vriend Hi-5 en de beruchte codekraker Jailbreak. Samen beginnen ze aan een episch avontuur door de apps op de telefoon om de code te vinden om Gene te repareren.

Gene (stemrol)

Flamenco Dancer (stemrol)

Poop (stemrol)

avatar van ILDIB

ILDIB

Niet zo slecht als het gemiddelde. Wrecking Ralph is inderdaad beter in dit genre maar t vermaakte wel enigzins.

avatar van Phantasm

Phantasm

De slechtse animatiefilm die ik tot nu toe gezien heb. Dit was echt

avatar van shugenja

shugenja

Dit is zon beetje het meest slechte idee voor een film ooit. Zelfs al zou je me betalen ga ik hem nog niet kijken.

avatar van John Milton

John Milton

Bij mij heeft de morbide nieuwsgierigheid het uiteindelijk gewonnen. En ja. Het is behoorlijk erbarmelijk. Ook niet teveel woorden aan vuilmaken.