• 9.218.822 stemmen

Rockabilly Zombie Weekend (2013)

Horror | 88 minuten

Genre: Horror

Geregisseerd door: Jaime Velez Soto

Met onder meer: Daniel Baldock, Christina Bach en Jimmy Dempster

Plot Rockabilly Zombie Weekend

Grant en Becky gaan trouwen en willen een bruiloft met een rockabilly-thema. Hierbij houden ze geen rekening met de waarschuwingen dat een dodelijk virus hun kant op komt. Als het virus de gasten één voor één in zombies verandert, moeten Grant en Becky vechten voor hun leven.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van Thorak

Thorak

Niet zo slecht als ik verwacht had. Maar ik hoopte op "zo slecht dat het weer leuk wordt" en dat was het absoluut niet. Het was gewoon niet echt goed. In ieder geval zo oninteressant dat ik tijdens de film diverse andere dingen ben gaan doen en dan nog kun je vrij goed het verhaal volgen zonder eigenlijk iets te missen.

Ik werd aangetrokken door Rockabilly in de titel, maar dat hadden ze net zo goed weg kunnen laten. Alles de 2 dames waren enigszins Rockabella's, maar daar hield het dan ook mee op.