• 9.218.597 stemmen

Geregisseerd door: Griff Furst

Met onder meer: Colin Ferguson en Yancy Butler

• iTunes Bekijk via iTunes

Plot Lake Placid 3

"Don't forget you're lunch."

Een dierenbeschermer verhuist samen met zijn gezin naar Lake Placid, waar ooit dodelijke krokodillen mensen aanvielen. De lokale bewoners beweren dat de krokodillen weg zijn, maar dan begint het jonge zoontje met het voeren van een paar baby-krokodillen. Het duurt niet lang voor ze volwassen zijn en al snel beginnen ze het gezin, maar ook de lokale bewoners, aan te vallen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Nathan Bickerman

Susan Bickerman

Ellie (as Kacey Barnfield)

Sheriff Tony Willinger

Station Attendant

avatar van AmazingPP

AmazingPP

Dat dit gemaakt mag worden. Zonde van het geld. Hadden ze beter naar mijn rekening over kunnen maken... Echt belabberd acteerwerk, zeker van die oppas.... 0,5 *, omdat het niet lager kan.

avatar van elvis01

elvis01

Echt Waardeloos! Afschuwelijk neppe beelden en slechte effecten.

Je kan zien dat deel 3 zichzelf niet serieus neemt, het oogt goedkoop wat ook met een

klein budget niet meer nodig is in het jaar 2010. deel 1 was nog weg te kijken, maar deel 3 hebben ze niet eens hun best op gedaan. 0,5 !

avatar van Phantasm

Phantasm

Zo waardeloos vond ik deze nu ook weer niet, smaken verschillen, valt voor een keertje te doen.

avatar van Noodless

Noodless

Ik kan best begrijpen dat heel wat mensen dit niks vinden. Maar ik moet eerlijk bekennen dat het voor mij nog redelijk meeviel doordat er heel wat actie en flauwe humor in zit. Daardoor werd de prent min of meer toch vermakelijk. Jammer van de zwakke effecten. De krokodillen waren wel heel erg fake. Als daar wat budget was voor uitgetrokken, zat er toch een behoorlijke film in voor zijn genre. 4/10

avatar van jippie2010

jippie2010

ik bekijk het als een B-film, daar zitten altijd mensen tussen die niet kunnen acteren.

Maar bij een aantal rollen was het redelijk op niveau.

De slechte special effect blijven een doorn in het oog,

maar toch keek hij redelijk lekker weg. 2.0

avatar van lvlvlv

lvlvlv

WAARDELOZE b-film, alleen zat er wel een verhaal in dat het iets verdraagzamer maakt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar van xxc

xxc

Bleh, goedkoop filmpje met totaal geen overtuigingskracht.

Lake placid 1 vond ik ook al niet zo sterk, mede door het hele 'onderzoeksgebeuren'. Ik vond dat je te weinig actie zag en te veel onderzoek. Omdat de cover van dit deel er wel erg goed uitzag, en vooral vernieuwend, dacht ik dat dit deel beter zou zijn. Maar nee, helaas.

Zo gauw je de krokodil ziet heb je het al door: hier heb ik een fout meegemaakt. Als ik een krokodil zou tekenen, zou het er waarschijnlijk nog beter uitzien dan in dit filmpje.

Maargoed, als het verhaal en de acteerprestaties ontzettend sterk zouden zijn, zou ik daar nog overheen kunnen kijken. Maar nee, die werkten ook niet mee.

De acteerprestaties waren ronduit bagger. Ik ergerde me aan Colin Ferguson met zijn snelle gepraat. Ook de vrouw die zijn vrouw speelt in de film vond ik niet overtuigend overkomen. Nee, ik vond er niks aan, aan heel de cast niet. Het enige kleine pluspuntje aan de cast zou dan Michael Ironside zijn denk ik.

Het meisje die de oppas is... daar ga ik geen woorden aan vuil maken. Verschrikkelijk!

Het verhaal zelf is ook ontzettend ongeloofwaardig. Pakte me niet. Ik wist op een heleboel momenten wat er zou gaan gebeuren de komende 5 minuten. Jammer.

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Tja, wat moet je met een film als deze?

Dat de krokodillen er echt niet uitzien, daar zal iedereen het wel mee eens zijn. Dat er ook niet echt sterk geacteerd wordt, is een understatement.

Maar toch... Op zich vond ik de film nog redelijk meevallen. Het verhaal komt goed op gang en de krokodillen hadden duidelijk veel honger! Bijgevolg vond ik de amusementswaarde dan ook nog redelijk hoog liggen, zodat ik toch nog mild kan zijn bij het uitdelen van een score.

avatar van Le Professionnel

Le Professionnel

Waardeloze B(agger) film meer woorden maak ik er niet eens aan vuil.

avatar van jordandejong

jordandejong

Bij een Lake Placid film weet je wat je staat te wachten. Slecht acteerwerk, stupide characters en CGI krokodillen. Ik heb deel 1 (die op MM qua gemiddelde de beste moet zijn) nog niet gezien maar deel 2 wel en die beviel me best wel.

Lake Placid 3 is zelfs iets beter als z'n voorganger.

Het acteerwerk is inderdaad erg slecht maar daar zijn de actrices dan ook niet voor ingehuurd. Die zijn ingehuurd om hun tieten te laten zien en vervolgens verslonden te worden door een over-sized CGI krokodil. Bij een film als deze moet je ook niet veel meer verwachten.

De krokodillen zien er als vanouds weer hilarisch uit en brengen geen moment dreiging met zich mee. Toch is de film lekker vermakelijk juist door die slechte CGI. Er zitten verder ook een paar leuke quotes tussen.

Ook is opvallend dat de film 93 minuten weet te vermaken terwijl zo'n vrij lange speelduur voor dit soort films vaak iets te veel van het goede is.

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Redelijk vervolg op Lake placid 1 en 2.

Soms best spannend en een vermakelijke film, ook mooie meiden in de film

Enig minpunt is dat sommige scenes versneld zijn afgespeeld als de krokodil op ze afkomt, en de krokodil veegt over de vloer en loopt niet wat je duidelijk kan zien.

avatar van Vascago

Vascago

Vermakelijk. Beter dan deel 2.

avatar van ipman-99

ipman-99

"Don't Forget You're Lunch." ... " !!!

Low Budget 3-de deel !!! Emoji!!! 'Lake Placid 3' is alweer het 3-de deel uit deze

beestjes Horror- franchise. Het begint al meteen wanneer Roxanne Pallett (April)

en haar vriendje total loss gaan aan de rand van het meer en in het water.

Waarop het vriendje zegt in het meer ... hij krimpt !

Dan gaan ze maar aan de rand van het water een potje hevig seks

toepassen ! Streepje naakt en seks dit in combinatie met de foute

getrukeerde computer effecten waarmee de krokodillen tot leven komen.

De scène in de supermarkt waar onze overlevende vrienden in strijd zijn

verwikkeld met deze hongerige beesten was best wel over the top.

Actrice Yancy Butler (Reba) die we o.a kennen van 'Hard Target' speelt de

harde stoere tante ... en dat kunnen we altijd gebruiken in dit soort van genre film.

P.S opvallende verschijning was Kacey Barnfield (Ellie) !

Alweer genoten van dit foute 3-de deel !

avatar van perreke

perreke

Wat een drama deze film

Zo slecht dat je hem wel af moet kijken.

Amateuristischer kan hij echt niet.

Geweldig

avatar van filmofiel

filmofiel

Wat een absurde en slecht gemaakte film, valt in dezelfde categorie als Mega Piranha uit 2010. Over de top computergeanimeerde krokodillen bedreigen de mensheid. Ze hadden er best wel iets van kunnen maken maar dit is wel zo slecht in elkaar gezet dat het gewoon lachwekkend is. Tezamen met een handjevol c-acteurs en laten we vooral niet vergeten de uitermate slechte special effecten maken het gewoon te triest voor woorden, zelfs voor een horrorfreak als ik vond ik dit beter passen in de categorie komedie.

avatar van filmofiel

filmofiel

AmazingPP schreef:

Niet lager? Wat dacht je van geen punten?

avatar van AmazingPP

AmazingPP

filmofiel schreef:

Niet lager? Wat dacht je van geen punten?

Je kunt geen 0 punten stemmen. Nou ja, door een half te stemmen gaat het gemiddelde meestal ook wel omlaag....

avatar van xxERWINxx

xxERWINxx

Vandaag herbekeken, vond hem iets beter dan Lake Placid 2, de spanning is in dit deel wat meer te zien en mooie natuurbeelden.

De personages gingen ook nog wel, de krokodil zag er redelijk uit.

Ik heb mij hier wel mee vermaakt, op naar deel 4.

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

Ik wilde ongenadig foute pulp. Is Lake Placid 3 in theorie wel de juiste film voor, ware het niet dat er meer in wordt geluld dan een Russisch oorlogsdrama en dat er een kind inzit dat de boel gigantisch ophoudt. Dat de speciale effecten slecht zijn - soit, ik had niets anders verwacht. Saaie film die ik flink heb zitten doorspoelen, maar vooruit: het slotgevecht in de supermarkt was leuk.

Een nipte 2,0*

avatar van blondiefilmfreak

blondiefilmfreak

Voor de 3e maal heerlijke krokodil pulp.

Voor de lief hebber.

En wederom 3 ster

avatar van frans123

frans123

Wel lekkere w..ven in die film , voor de rest cuttttttttt

Die teeners aan de waterkant...zat daar niet Willem Alexander bij..met dat rode haar?

avatar van frans123

frans123

perreke schreef:

Wat een drama deze film

Zo slecht dat je hem wel af moet kijken.

Amateuristischer kan hij echt niet.

Geweldig

Hahahahahahah geweldige reactie. Je blijft kijken want je kan je ogen niet geloven zo slecht.