• 9.218.590 stemmen

Geregisseerd door: Iñaki Dorronsoro

Met onder meer: Luis Tosar, Alain Hernández en Javier Gutiérrez

Gesproken taal: Spaans

Plot Plan de Fuga

Victor is een professionele overvaller die zich aansluit bij een criminele bende. De groep bestaat uitsluitend uit leden van het voormalige Oostblok. Na de dood van één van hun kompanen, hebben ze dringend iemand nodig om een bank te beroven. Victors taak is de kluis doorboren en zo te openen.

logo tmdbimage

Nee was niet spannend.

avatar van IH88

IH88

Plan de fuga

Plan de fuga mist spanning. De algehele sfeer is prima en ook de acteurs doen het goed, maar een film over undercoveragenten en bankovervallen zou spannender moeten zijn dan hier het geval is. Op het laatst wordt het zelfs wat vergezocht en belachelijk, en de politie laat zich weer eens van zijn domste kant zien. Plus wat plotgaten, maar die zie ik dan wel door de vingers.

avatar van PapaBeartje

PapaBeartje

Een film met ups & downs, een aantal keer het gevoel gehad van ''nu kan het wat worden'' maar dan toch, zwakt de film weer dermate af. De Russische Maffia komt nergens echt in het plaatje voor. Nadat we een uurtje verder zijn besluiten er 2 overvallers een bank die een kluis t.w.v. 30 miljoen bezit te beroven. Hoe zij de bank instappen, is ronduit lachwekkend, ze hadden dan weliswaar een politie-uniform aan, de bezoekers merkten helemaal niets op, laat staan dat ze ook maar even opkeken.Terwijl de overvallers hun pistool/geweer al in de aanslag hadden.. Gelukkig lette er een bankmedewerkster op, en sloeg alarm Het einde is wat vreemd, en iets te gemakkelijk uitgevoerd na mijn inziens.

avatar van david bohm

david bohm

Niet per se slechte maar wel een matige en weinig meeslepende vertoning dit. Veel tweederangs acteurs uit series als Amar en tiempos revueltos.

Geen aanrader.