• 9.218.650 stemmen

Madea Goes to Jail (2009)

Komedie | 103 minuten

Genre: Komedie

Alternatieve titel: Tyler Perry's Madea Goes to Jail

Geregisseerd door: Tyler Perry

Met onder meer: Tyler Perry, Vanessa Ferlito en Keshia Knight Pulliam

Plot Madea Goes to Jail

"Something big is coming to the big house."

Na een lange achtervolging op de snelweg krijgt de politie een oude vrouw, genaamd Madea (Tyler Perry) te pakken. De rechter veroordeelt haar en ze wordt naar de gevangenis gestuurd, waar ze vervolgens veel verschillende mensen ontmoet. Samen met haar familie en een aantal van deze mensen probeert ze zich uit de gevangenis te 'vechten'.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van deTuinman

deTuinman

Nee, aan de trailer te zien is dit niet mijn humor. 10 jaar geleden was het misschien nog leuk.

avatar van Dejavu0181

Dejavu0181

Net afgekeken, is niet speciaal, maar toch goed gelachen erom.

een 3 dus.

avatar van balosa

balosa

het enige leuke stukje vond ik met Dr Phil voor de rest is het geen Comedie maar Drama

avatar van teigetje37

teigetje37

Goede film die weet te boeien.

Doch deze film een verassende wending heeft.

gezien het meer een drama film is als een komedie.

Het tegenovergestelde van Big mommas house.

Dit is absoluut geen uitsluitend komedie film.

Hoewel er wel enige geinige scenes in zitten.

Met een grotere rol voor Keshia Knight Pulliam.

Die we kennen van The cosby show waar ze Rudy speelde is inmiddels een volwassen vrouw, met een serieuze rol.

Geinig dat Dr Phil er ook een klein rolletje in mee speelt.

Al met al geef ik de film toch, 3 1/2 sterren.

avatar van feyezuid

feyezuid

Ik had er weinig van verwacht, maar vond het een super leuke film. Die Tyler Perry is echt grappig. beetje serieuze, beetje komedie door elkaar.

avatar van lordhumangus

lordhumangus

2 verhaallijnen die synchroon lopen en elkaar kruisen in de gevangenis. Dr. Phil is grappig te noemen.

avatar van robertjuh

robertjuh

Ja hoor. Tyler Perry heeft echt goed werk geleverd met deze film!

Ik hoop dat er nog veel meer Madea films komen..

avatar van skipy05

skipy05

Wat een saaie film. Dit is meer een drama film dan komedie. Ik heb geen enkel keer kunnen lachen. De omschrijving klop ook niet helemaal vind ik. Na 75min geraakt ze maar in de cel.

avatar van maus9

maus9

balosa schreef:

Precies!! Toen ik dit zat te kijken dacht ik ook echt is dit nou een komedie? Er zijn maar twee momenten leuk in de film, waaronder dat stuk met dr. phil

Wat een slappe baggerfilm zeg. Verhaal komt niet op gang, er wordt slecht geacteerd. Moest af en toe wel lachen maar dat was van korte duur. Ik dacht dat het een komedie was maar het is meer een dramatisch slechte drama

avatar van Najade

Najade

Een wat mindere film van Tyler, maar toch wederom weer met een sterke boodschap.

Ik vind het een beetje misleidend dat deze film als komedie staat omschreven, het is toch echt een drama met komische noten.

avatar van eppy

eppy

ik laat films van tyler perry altijd links liggen, voornamelijk vanwege de overdosis aan gospel bagger die deze met zich meebrengen.

toch vind ik het knap en moedig dat deze persoon probeert films te maken voor een gemeenschap die wel degelijk ook naar de cinema's gaat, maar of hij dit publiek bereikt betwijfel ik..

avatar van Prinsesje..

Prinsesje..

Geen afrader, maar ook geen aanrader.

Ga er in ieder geval niet vanuit dat het een comedy is.

Tevens gaat het niet alleen over Madea maar ook over een prostituee

die haar leven wil/gaat beteren.

avatar van ramonbrenda

ramonbrenda

ik vond dit hele grappig film met een grappig verhaal 4 *

avatar van Noodless

Noodless

De focus van het verhaal lag veel te veel op het verhaaltje van de prostituee waardoor de film op bepaalde momenten meer een drama werd. Na ongeveer 70 minuten belandt Mandea uiteindelijk in de gevangenis wat de plotomschrijving en de titel niet zo laat uitschijnen. Er passeren wel een paar leuke grappige situaties, maar veel te weinig om het label komedie te prediken. Joe komt er amper in voor, wel opvallende kleine rolletjes voor Sofia Vergara als T.T. en de bekende dokter Phil. Matige film ! 5/10