• 9.414.604 stemmen

Geregisseerd door: Christian Alvart

Met onder meer: Renée Zellweger, Jodelle Ferland en Ian McShane

Releasedatum: 18 maart 2010

Plot Case 39

"Some cases should never be opened."

Emily Jenkins is een sociaal werkster voor families met problemen. Ze heeft allerhande soorten van ellende wel gezien, maar haar ontmoeting met de 10-jarige Lilith is wel erg bijzonder. Het meisje wordt mishandeld door haar ouders en Emily is bang dat ze haar zullen vermoorden. Emily probeert van alles om het meisje uit huis te plaatsen en neemt haar ondertussen zelf in huis, maar na verloop van tijd ontdekt Emily dat de zaak wellicht iets gecompliceerder ligt.

avatar van Denise Watching Movies

Denise Watching Movies

Het is een prima film diei goed weg kijkt.

Een vrouw die werkt voor de kinderbescherming neemt een mishandeld kind onder haar hoede maar er blijkt meer aan de hand te zijn met dat meisje.

Het begin is sterk maar dat wordt later een stuk minder. Ondanks dat heeft het me toch weten te boeien . Prima kills, met vlagen spannende momenten maar weinig echt enge.

Het einde is wat te simpel afgewerkt.

Renee Zellweger zal nooit een favoriete actrice worden van me. Had liever iemand anders gezien in deze rol.

avatar van SPEEDROCK

SPEEDROCK

Ik vind deze film een goede mix van horror met drama, het geeft het net wat meer diepgang door het dilemma dat je toch in eerste instantie het kind wil beschermen. Sterke rol van René Zellweger!

avatar van Icer

Icer

Voor de hand liggend verhaal met enige spanning vanwege het onvoorspelbare waarschijnlijk. Nieuw is het allemaal niet natuurlijk, zelf heb ik het gevoel al veel van dit soort films gezien te hebben waardoor het een wat lange zit is geworden waarbiij ik naar het einde verlangde om wat anders te kunnen gaan doen.

avatar van wihu61

wihu61

Niet mijn genre, maar na het sterke 'Orphan' besloot ik het nog maar eens te proberen. Nou, dit ging dus 100% volgens de vaste, voorspelbare formule, met een wekker en een hond alvast als inleidende schrikmomentjes.
Toen de uitermate 'creepy' ouders blijkbaar geen andere oplossing konden verzinnen dan haar in een oven te stoppen (???) begon ik al een beetje genoeg ervan te krijgen. En toen na de suikerzoete adoptie uiteraard wéér de bekende signaaltjes opdoken heb ik het er maar snel bij gelaten.
Gelezen hebbende hoe het allemaal verder ging was dat ook het verstandigste Erg zwak dit.