• 9.218.650 stemmen

Geregisseerd door: Agnieszka Wojtowicz-Vosloo

Met onder meer: Christina Ricci, Liam Neeson en Justin Long

Releasedatum: 26 augustus 2010

Plot After.Life

"Life is the symptom. Death is the cure."

Een jonge vrouw bevindt zich na een zwaar auto-ongeluk tussen het leven en de dood. De begrafenisondernemer met schijnbaar een bepaalde gave probeert Anna te helpen met de stap naar het hiernamaals.

Eliot Deacon

Susan Whitehall

Young Anna Taylor

avatar van Mike 1984

Mike 1984

Ik heb net de film gezien, twee keer zelfs. Eerst begreep ik het allemaal niet meer toen de film uit was, dus opnieuw bekeken en ik moet wel zeggen, het zijn de details die het hem doen. Bij haar ongeval word ze de pas afgesneden door een wit busje, en laat nu toevallig de begrafenisondernemer dezelfde hebben. Ook het flesje die hij gebruikt om haar injecties toe te dienen word duidelijk kenbaar op een bepaald moment. Ze leeft dus nog, de jongen ook maar zijn moeder is dood, net zoals Paul op het einde. Sterke Liam, en Ricci. Ook het jongetje heeft een bepaalde uitstraling. Leuke film om op een donkere avond te bekijken
Ik heb net Christina Ricci gegoogled omdat haar gezicht me wel iets zei maar wist niet vanwaar. Zij speelde in The Addams Family, vandaar dat ik haar "ken".

avatar van dalma

dalma

De film is heel goed meegevallen. Had mijn twijfels bij het lezen van sommige commentaren, maar ik ben blij dat ik hem bekeken heb. Speciaal sfeertje en met een homecinema prachtige schrikmomenten.

avatar van dje-em

dje-em

de adem aan het einde van de film zou wellicht ook symbolisch zijn dat ze echt dood was en dit haar laatste adem is die ze uitblaast

avatar van umbra

umbra

Vond dit een uiterst sterke thriller, met redelijk donker en mistroostig sfeertje doorheen gans de film, love it. Ben nu ook wel grote fan van Liam Neeson, maar ken hem hier vooral van actie-thrillers en als the good guy, verademing, om hem in een ander soort rol te zien. En Christina Ricci is natuurlijk ook altijd zeer fijn om bezig te zien. Echt aangenaam verrast door deze boeiende film.

avatar van shrink

shrink

• 2091 berichten

Een vage film. Een mooie Christina Ricci kan de film niet redden.

avatar van frans123

frans123

Oervervelende film waar je niks wijzer van wordt al bekijk je hem 10 keer. Vaak is het een aaneenschakeling van gebeurtenissen / beelden zonder echt verband laat staan verklaring., die er ook niet door de makers in is gedaan.

Achteraf lachen de makers om ellenlange uitleg / discussie van critici en publiek "" die het begrijpen".. Als er maar over de film gepraat wordt !!! ( dat verkoopt) Met name dit genre , mysterie etc . vallen nogal eens ten prooi aan verhalen waar geen touw aan vast te knopen is en waar ook geen touw of knoop te vinden is eenvoudig omdat ie er niet in is gedaan ..

....................................................................................................................................................................................

Ik las ergens dat 1 op de 800-1000 die begraven of gecremeerd zijn , niet dood zijn.

Valt onder medische missers- onjuiste constatering / diagnose van de dood.

Net zoiets als verkeerde diagnose stellen.

Ter geruststelling ; er zijn slechts 100 medische missers per dag, las ik een tiental jaren geleden.