Genre: Drama / Horror
Geregisseerd door: Dean Alioto
Met onder meer: Benz Antoine, Kristian Ayre en Gillian Barber
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Plot Alien Abduction: Incident in Lake County
Een jongen gaat op onderzoek uit, na een mysterieuze stroomuitval in het huis van zijn ouders. Hij komt erachter dat deze uitval het gevolg is van een landing van een UFO. Als de jongen, met videomateriaal van de aliens, terug naar huis gaat, breekt de hel pas echt los.
Matthew
Linda McPherson
Kurt McPherson
Colonel Hampton

otherfool
Zo, iemand heeft eindelijk een goed plaatje kunnen vinden zie ik
Leuke en verrassende film, met een bijzondere docu-achtige aanpak. Het schijnt dat er toch nog wel wat mensen waren die dachten dat alles 'echt' was.
3*.

DThuis
Heb deze film met mijn broer een aantal jaar geleden gezien en vond hem ontzettend goed.
Dacht eerst ook dat het allemaal echt was juist omdat al die onderzoekers er doorheen aan het praten waren.
Geef deze film een 4* voor het goede acteerwerk en goeie effecten.

J.Bell
Geef deze film een 4* voor het goede acteerwerk en goeie effecten.
Dit is echt een grapje toch???
Het was echt verschrikkelijk, ik heb in tijden niet zo iets slechts gezien. Het acteerwerk was juist dramatisch vond ik. Er waren momenten dat bepaalde mensen hun lachen bijna niet in konden houden na het opzeggen van hun zinnetjes... er waren echt zoveel slechte momenten dat het 1 grote grap werd.
In het begin zat ik op de bank met een serieus hoofd hier naar te kijken, maar na een tijdje lag ik toch echt (bijna) met buikpijn van het lachen op de grond.
Ik neem dit absoluut niet serieus en ik kan niet begrijpen dat er echt mensen zijn die denken (of gedacht hebben) dat dit allemaal echt is.
Het idee was verder wel oke, en daar geef ik dan ook ** voor, maar de rest... Ach, ik vond het niet om aan te zien.
Die aliens, daar ga ik niet eens verder op in..
Ik had me hier heel wat van voorgesteld, maar helaas.

Elementofone
Deze film heb ik enkele jaren geleden gezien. Alleen, savonds, gordijnen dicht, geluid keihard.
Tering wat een creepy film zeg! Eng! Ik dacht in eerste instantie ook dat het echt was.
Ik kan de film niet meer analyseren, daarvoor is het te lang geleden maar het acteerwerk staat me echt bij als subliem.
****

Yvo1983
EINDELIJK BEWIJS VAN BUITENAARDS LEVEN!!
Heb hem gisteren gekeken, en blijkt dat een van men vrienden ook zoiets heeft meegemaakt!
Heeft nu een of ander brandmerk op zen rug!
Vind het raar dat hier niet meer om te doen is geweest, of is dit weer in de doofpot beland??

J.Bell
Hoezo in de doofpot beland? Waar gaat het over. Er is niks om in een doofpot te stoppen.... toch

Bambi18
Sommige mensen denken teveel na.

eltorro
De film gaat wel, de acteurs acteeren niet slecht. En ze brengen het allemaal echt over. Er zaten wel redelijk veel schrikmomenten in. Alleen de aliens zien er wel heel standaard uit.

LINDA1712
De acteerprestaties zijn idd om te huilen, lijkt zo opgelezen van een blaadje!
Maarre....voor de rest wassie best eng

xangadix
blijkt dat een van men vrienden ook zoiets heeft meegemaakt!
Heeft nu een of ander brandmerk op zen rug!
Dat is waarschijnlijk een brandwond die veroorzaakt is door de joint die jij aan het roken was.

J.Bell
Iemand enig idee waar ik deze kan kopen
Geen idee, maar persoonlijk zou ik er geen geld aan verspillen...

Waarom niet?
Schijnt in het algemeen wel een aardig fimpje te zijn.
Bovendien houd ik wel van de gehanteerde cameratechniek.

J.Bell
Ik vond er werkelijk niks aan, maar ieder zijn mening. Zag dat deze film op IMDB nog een 6.3 scoort...
Op Amazon kon je de VHS bestellen. Ik kan niet achterhalen of hij op DVD is. Je kunt hem volgens mij wel bekijken via Google video.
@TrickySmalls; Heb je hem nog niet gezien?

TrickySmalls
Neen, maar ik houd persoonlijk wel van de gehanteerde cameratechniek. Tel daar Aliens bij op en je bent bij mij aan het goede adres.

TrickySmalls
Haha, daar heb je me wel ff.
Enkel van Aliens, maar daar blijft het bij

barns
Erg creepy filmpje is dit zeg. Het lijkt me ook onnodig om mensen aan te vallen op het feit dat ze eerst dachten dat dit echt was, aangezien het wel erg realistisch overkomt.
Dit meteen doortrekkende naar de acteerprestaties die heel slecht waren omdat ze ook heel slecht moesten zijn. Je verwacht toch niet van een "standaard" gezinnetje dat ze kunnen acteren?
Deze manier van gehanteerd camerawerk bracht het echt een stuk dichter bij je. Het was geen overdreven gore/special effects die nodig waren om de spanning erin te houden, het waren de simpele dingen zoals het kleine meisje, de kast en de mixer die het werk deden.
Heel apart werkje dit!

jokus
Wat een vreselijke film.
Het zogenaamde acteren was werkelijk tenenkrommend.
Vooral de moeder met haar alcohol probleem was niet om aan te zien.
De hele film door,wat er ook gebeurde,met een glas wijn in haar hand.
En verder...te triest voor woorden.

Pelagatti
Overduidelijk nep natuurlijk! Ondanks de zeer matig kwaliteit, bleef ik toch nieuwsgierig en heb ik hem zowaar afgekeken. Een rare manier van doen alsof het niet geacteerd is maakt het toch wel een Alien cult filmpje.

Jimske
mwa.. ik heb al slechter gezien in dit subgerne van found-footage, zeker het begin was nog wel redelijk spannend, maar de aliens zagen er totaal niet eng/dreigend uit. Het resulteerde daarna nogal in cliché situaties. Het was op het einde erg langdradig en totaal niet spannend meer, en kon me verder ook niet veel meer boeien, een nipte 2.5*

MovieMind
Zo nep en slecht uitgewerkt, dat dat eigenlijk het enige is wat is blijven hangen....nep en slecht.

Brooklyn
Nee, maar wel van acteurs toch?

alexspyforever
Kennelijk weet niemand van de mensen die hier een reactie hebben geplaatst dat deze film een remake is van de debuutfilm van de regisseur: U.F.O. Abduction (1989) ook wel bekend als The McPherson Tape.
Het meeste van het origineel, dat ik zeer weet te waarderen (stijgt in mijn achting bij iedere kijkbeurt) hebben ze behouden, wat namen veranderd denk ik en er zijn ook 2 mensen met een kleurtje (hetgeen zelfs een racistisch eopmerking uitlokte bij een van de broers in het begin). Het is duidelijk dat men hier te maken heeft met een groter budget. Het beeldmateriaal is eigenlijk van te hoge kwaliteit om hier te kunnen spreken van een echte handcam/ home video. Het komt veel minder 'echt' over als het origineel en de aliens zijn wel heel standaard. De langere speelduur zo een 25-30 minuten meer tov het origineel zien we dan in wat meer gediscussieer tussen de slachtoffers, onverklaarbare kwetsuren die iedereen op hetzelfde moment treffen en kennelijk worden ze een beetje gek (een van de karakters die plots begint te knuffelen met zijn schoonzus bijvoorbeeld). Enkel het kleine meisje blijft gevrijwaard van leed en ervaart nauwelijks paniek of angst. Dat begon me toch wel te irriteren. Als dat dan ook van haar werd gevraagd was het wel goed geacteerd. Maar er is duidelijk een andere weg ingeslagen. Het moest kennelijk wat actievoller en sensationeler dan het origineel. Probleem is dat het deze familie echt niet sympathieker en allerminst interessanter maakt. Ik miste ook het mysterieuze en claustrofobische uit het origineel.De weliswaar korte commentaren van buitenstaanders waren ook geen goede toevoeging. Deze film miste duidelijke de charme van het origineel.

Woland
Inderdaad een remake van de McPherson Tape, ook van Dean Alioto. Ook die kon me niet echt overtuigen door de abominabele beeldkwaliteit en de overduidelijke nepheid; hier is duidelijk meer budget ingegaan. Maar het kon me toch niet echt boeien, ik geloofde het allemaal niet zo en alle gesprekken tussendoor en en de oninteressante familieleden hielpen niet. Laat staan de experts tussendoor. Misschien had het om twee uur 's nachts met alle lichten uit wat meer indruk gemaakt, maar voor nu was het toch te afstandelijk en nep.

Goede beoordeelde komedie 'The Peanut Butter Falcon' is nu te streamen op Prime Video

Nederlandse thriller 'iHostage' wordt veel gestreamd op Netflix, maar niet erg goed beoordeeld

Netflix-film 'The Two Popes' over overleden Paus Franciscus is nu relevanter dan ooit: 'Meesterwerk'

Historische documentaireserie 'Voices of Liberation' is nog maar kort te zien op Netflix

Fire in the Sky
Mystery / Sciencefiction, 1993

Tekken
Actie / Fantasy, 2010

Pumpkinhead: Blood Feud
Horror, 2007
ruimtevaartuigalcoholismebuitenaards wezensamenzweringverdwijningalien abductiongevonden beeldenabductionsmoke alarm
Social media
- Registreer |